Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg wanneer u niet meer beter wordt. U krijgt te maken met allerlei ongemakken. In deze fase draait het niet meer om genezen maar om symptoombestrijding. Aroma zorg biedt mooie producten die bijdragen aan deze symptoombestrijding. Omdat het om maatwerk gaat, vindt u deze producten niet in onze webshop. Voor meer informatie omtrent palliatieve zorg kunt u gebruik maken van het contactformulier.     

Crèmes en Gels

Dit zijn crèmes en gels speciaal ontwikkeld voor jeuk, decubitus (doorliggen), skintears (bij Prednison huid), oncologische Ulcera, schimmels en infecties. 

Oliën

De oliën die ik gebruik zijn te verkrijgen in pure vorm. Bijvoorbeeld als u geen inhalers meer kunt vasthouden. U kunt de olie dan op een aromasteen of in een aromaketting gebruiken. Deze oliën zijn niet geschikt voor direct gebruik op de huid.    

 

Inhalers

In de laatste levensfase kunt u te maken krijgen met vragen en twijfels op emotioneel gebied en/of lichamelijke ongemakken. Hiervoor maak ik inhalers  geheel naar uw specifieke wensen. U kunt denken aan: loslaten, rouw, angst, misselijk en benauwdheid.