Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Algemene productinformatie

Camelia olie

Camelia olie - Geprezen als de 'Beauty Geheim van de Geisha', wordt deze kostbare olie in Oost-Azië al eeuwen gebruikt voor het herstellend en verjongende effect op de huid. Camelia olie is in Japan bekend onder de naam ‘Tsubaki’ Onze koudgeperste Japanse Camelia is een goudkleurige olie, vol vitaminen en waardevolle voedingsstoffen, zoals essentiële vetzuren en diverse mineralen. Camelia olie is zeer rijk aan vitamine E oliezuur, of omega 9 (80-88%) en is een krachtige antioxidant die de lichaamscellen beschermd, het immuunsysteem ondersteunt en de gezondheid van de huid bevordert. Camelia olie is een veelgebruikt ingrediënt in natuurlijke verzorgingsproducten. Het dringt diep door in de huidlagen en voedt en verzorgt de huid, zonder de poriën te verstoppen. Camelia olie bevat ook squaleen, bevordert cel generatie en beschermt cellen tegen de gevolgen van oxidatie. Een niet-vette olie, camelia olie is geschikt voor gebruik op zowel gezicht en lichaam. Het verzacht ruwe en schilferige huid, verzacht en kalmeert de snel geïrriteerde huid en bij regelmatig gebruik draagt het bij aan het verminderen van ouderdomsvlekken en een verhoogde pigmentatie. toepassingsmogelijkheden van deze super multifunctionele olie: als striae behandeling, body olie, nagel conditioner, pre-wash behandeling bij een droge hoofdhuid en zelfs een leave- in conditioner voor kroes- en broos haar. Bij een zeer droge huid, wallen onder de ogen, kloven, barsten, droge handen, ellebogen, hielen en knieën. Ingrediënten: 100% pure koudgeperste camelia olie

Borage olie

Borage olie bevat de hoogst bekende bron van gamma-linoleenzuur (GLA) (vitamine F) afkomstig van het plantenrijk. GLA is een essentieel vetzuur. Onderzoek heeft aangetoond dat de medicinale werking van de borage olie kan worden herleid naar de grote hoeveelheid gamma-linoleenzuur (GLA). GLA speelt een belangrijke rol in het lichaam te kunnen genezen: wonden, droge huid zoals eczeem, stimuleert het immuunsysteem, cel vernieuwing en de bloedsomloop. Borage olie bevat tevens verschillende andere werkzame bestandsdelen, zoals palmitinezuur, stearinezuur, linolzuur en oliezuur, zink, magnesium, vitamine B6 en biotine De olie is bijzonder gunstig om de droge, beschadigde en verouderde huid te hydraterende en te herstellen. Aangezien de olie goed voor het houden van de soepelheid van de huid kan deze ook worden gebruikt voor het verminderen van striae. Stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing, het herstelt de vochtgraad van de huidcellen en heeft daardoor een sterke anti-rimpel werking. Beschermt tegen Uv-straling en vrije radicalen, verhoogt het weerstandsvermogen. Stimuleert de doorbloeding Stimuleert cel vernieuwing Herstelt de vochtgraad van de huidcellen en daardoor een sterke anti-rimpel werking Verhoogt het weerstandsvermogen van de huid Aanbevolen bij Rimpels Eczeem en psoriasis Droge, schilferige huid Acne Littekens Striae

Granaatappel olie

Granaatappel zaadolie is een krachtige antioxidant met hydraterende en voedende eigenschappen en wordt gewonnen door koude persing van de zaden. Granaatappelolie heeft een zeer hoog gehalte, tot 60%, aan gamma-linoleenzuur. Granaatappel Olie dringt bijzonder goed in de huid, stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing, het beschermt tegen vrije radicalen en verhoogt het weerstandsvermogen. Granaatappelolie bezit bijzonder krachtige huidherstellende eigenschappen en wordt ook aanbevolen voor de behandeling van de verbrande huid. Aanbevolen bij: - wallen, rimpels, donkere kringen - de verouderende huid - droge huid - acne - geïrriteerde huid - ruwe en beschadigde huid - verbrande huid en zonnebrand - atopisch eczeem - psoriasis - en als massageolie voor de gevoelige huid. Heeft puur gebruikt een sterke anti-rimpel werking.

Teunisbloemolie

Onze koudgeperste Teunisbloemolie is afkomstig van de zaden van de Teunisbloem, ook wel Evening Primrose genaamd, en is 100% natuurlijk. Teunisbloemolie is van nature zeer rijk aan GammaLinoleenZuur (GLA) (van nature tenminste 10%) of Omega-6-vetzuur. Onze teunisbloem huidolie bevat tenminste 10% GLA van nature. Daarnaast bestaat deze huidolie uit andere meervoudig onverzadigde vetzuren. De Latijnse naam van de Teunisbloem is Oenothera Biennis, van oorsprong is deze plant afkomstig uit Noord-Amerika. In de het verleden was deze plant plaatselijk bekend om haar medicinale eigenschappen, met name bij verschillende, lokale indianenstammen. Pas na in de 18de eeuw, kwam deze plant naar Europa. De Nederlandse naam Teunisbloem komt van St. Antonius van Padua, later geworden tot Teunisbloem. Teunisbloemolie is een lichtgele, heldere olie. De olie behoort tot de drogende oliën en trekt snel in de huid. Deze huidolie heeft vrijwel geen geur. Aanbevolen bij: Droge huid, bescherming tegen huidveroudering, huidaandoeningen

Emu olie

Voor de huid heeft emu olie veel voordelen omdat het rijk is aan vetzuren die de mens nodig heeft denk aan omega-3 en omega 6. Het bestaat verder uit oliezuur, onverzadigde vetzuren, Vitamine A en E en belangrijke antioxidanten.

Verder heeft emu olie een stekende en antibacteriële werking. Aangezien je emu olie direct op de juiste plek kan aanbrengen heeft het meteen de juiste werking.

Het maakt je huid ook dikker ongeveer 6 tot 14%. Hoe ouder een mens wordt hoe dunner de huid wordt, doordat de huid minder wordt zijn rimpels en oneffenheden op de huid beter te zien. Het behouden van onze huid is belangrijk als we ouder worden en niet alleen voor het aangezicht maar ook voor onze algehele gezondheid. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en erg belangrijk als het gaat om ons immuunsysteem.

  • Eczeem. Vermindert roodheid en irritatie, verzacht een ontstoken huid.
  • Brandplekken. Helpt om de genezing te versnellen en zorgt dat er minder littekens komen.
  • Wondverzorging. Breng het zacht en regelmatig aan op de wond, de wond zal kalmeren en zorgt dat er minder littekens komen.
  • Gewricht. Verlicht stijfheid, zwelling en ontsteking.
  • Muggenbeten. Pijn en jeuk zullen sterk worden teruggebracht en de roodheid wordt verlicht.
  • Artritis. Verlicht de pijn.
  • Hydrateert. Gaat snel en diep in de huid. Fijne lijntjes en rimpels worden minder, het is ook te gebruiken bij striae.
  • Schrale lippen. Verzacht en verzorgt droge lippen.
  • Luieruitslag. Vermindert op een natuurlijke wijze de pijn en roodheid.